...
Kopers-bescherming
Uitstekend
5/5.00
Laden...

Betaalmethodes

iDeal

Wanneer je klant bent bij Rabobank, ABN Amro, ING, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab of Bunq, kun je gebruik maken van iDeal als betaalmethode. Wij ontvangen de betaling direct, waardoor wij je bestelling (indien voorradig) nog dezelfde werkdag kunnen versturen.


PayPal

PayPal is een wereldwijd geaccepteerde betaalmethode waarmee je via jouw bankrekening, PayPal rekening of creditcard je bestelling kunt betalen. PayPal is absoluut veilig en met name ook erg handig, want je hoeft jouw creditcard of bankkaart lezer niet meer bij de hand te hebben. Je voert enkel je e-mailadres en PayPal wachtwoord in en de betaling wordt voldaan. Wij ontvangen de betaling direct, waardoor wij je bestelling (indien voorradig) nog dezelfde werkdag kunnen versturen.

 • Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis.
 • Gemakkelijk winkelen en betalen door je gegevens op te slaan bij PayPal.
 • PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en wordt in meer dan 190 landen en regio's gebruikt.

AfterPay

AfterPay is een veelgebruikte betaalmethode voor particuliere klanten die het mogelijk maakt om je bestelling achteraf te betalen. Dit kan tot een maximaal bedrag van € 150,-. Na het afronden van je bestelling wordt deze (indien voorradig) nog dezelfde werkdag verzonden.

Het gehele betaalproces komt in handen van AfterPay en je gaat een betalingsverplichting aan met AfterPay. Na levering van je bestelling ontvang je van AfterPay een e-mail met uitleg over hoe je aan de betalingsverplichting kunt voldoen. Je hebt vanaf dat moment 14 dagen de tijd om de rekening te betalen. Op de website van AfterPay kun je meer lezen over betalen en over wat de procedures zijn bij niet tijdig betalen. Indien je vragen hebt over het betalen van je rekening, kun je contact opnemen met AfterPay.

Afterpay kan bij het plaatsen van de bestelling een kredietcheck uitvoeren. Krijg je melding dat het niet mogelijk is om met AfterPay te betalen, dan kun je kiezen uit één van onze andere betaalmethodes. Wij hebben geen invloed op de uitkomst van de kredietcheck. Bij vragen hierover kun je contact opnemen met AfterPay.


Creditcard

Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express. De betaling wordt direct verwerkt en indien voorradig wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd.


Gespreid betalen in 3 termijnen met in3

Sta je op het punt om een grote aankoop te doen, maar komt het financieel even niet goed uit? Bij ons heb je de mogelijkheid om je aankoop in 3 termijnen te betalen met in3.

Gespreid betalen zonder rente en zonder BKR registratie
Kies je voor in3, dan kies je voor de enige gespreid betalen methode met 0% rente. Je wordt niet geregistreerd bij het BKR, zoals bij leningen wel het geval is.

Betalen met in3 is mogelijk voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Het minimale orderbedrag is €100,- incl. BTW tot een maximum van €3000,- incl. BTW.

Hoe werkt betalen met in3?
Tijdens het afronden van je bestelling kun je kiezen voor in3. Volg de instructies op het scherm om de betaling af te ronden. Er wordt door in3 een snelle gegevenscontrole uitgevoerd om te bepalen of je in aanmerking komt voor betalen in termijnen. Vervolgens kom je in een beveiligde betaalomgeving waar je het eerste termijnbedrag direct met iDeal kunt betalen. Zodra je de 1e termijn hebt betaald, gaan wij voor je aan de slag. Indien voorradig wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verzonden.

Krijg je melding dat het niet mogelijk is om met in3 te betalen, dan kun je kiezen uit één van onze andere betaalmethodes. Wij hebben geen invloed op de uitkomst van de gegevenscheck. Bij vragen hierover kun je contact opnemen met in3.

Wat is de betalingstermijn?
Bij het kiezen voor in3 ga je een betalingsverplichting aan met in3. Het eerste deel van het aankoopbedrag betaal je direct tijdens het afronden van de bestelling. Het tweede deel van het aankoopbedrag betaal je binnen 30 dagen. Binnen 60 dagen betaal je het derde (laatste deel) van het aankoopbedrag. Voor de 2e en 3e betaling ontvang je een betaallink per e-mail. Tijdens het afronden van je bestelling krijg je te zien op welke datums de betalingen voldaan moeten zijn.

Meer informatie over de betalingsvoorwaarden van in3 vind je hier.

Zijn er kosten verbonden aan deze betaalmethode?
Betalen met in3 is gratis. De kosten voor deze betaalmethode komen geheel voor onze rekening. Jij als klant betaalt dus niets extra.

Wat als ik mijn bestelling (gedeeltelijk) wil retourneren?
Volg de instructies voor retourneren. Na verwerking van je retourzending doen wij een verzoek tot creditering bij in3. Stuur je slechts een deel van je bestelling terug, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op het 3e termijnbedrag. Blijkt dat je reeds teveel hebt betaald, dan krijg je het teveel betaalde bedrag terug.

Meer informatie over betalen met in3 vind je op de website van in3.


BanContact / Mr. Cash (België)

BanContact / Mister Cash is een online betaalmethode voor Belgische rekeninghouders. Met je bankkaart kun je binnen enkele seconden de betaling voldoen. Wij ontvangen de betaling direct, waardoor wij je bestelling (indien voorradig) nog dezelfde werkdag kunnen versturen.


KBC / CBC (België)

KBC / CBC klanten kunnen betalen in hun eigen veilge online bankomgeving bij KBC / CBC. Betalingen worden direct uitgevoerd, hierdoor wordt uw bestelling indien voorradig direct wordt verstuurd.


Belfius (België)

Belfius klanten kunnen betalen in hun eigen veilge online bankomgeving bij Belfius. Betalingen worden direct verwerkt en indien voorradig wordt de bestelling nog diezelfde werkdag verstuurd.


ING Homepay (België)

ING klanten kunnen betalen in hun eigen veilge online bankomgeving bij ING. Betalingen worden direct verwerkt en indien voorradig wordt de bestelling nog diezelfde werkdag verstuurd.


Vooruitbetaling / Overschrijving

Bij vooruitbetaling maak je, nadat je een bestelling hebt geplaatst, zelf het geld over naar onze bankrekening. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren, overschrijvingsformulieren of middels telefonisch bankieren. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zal de bestelling (indien voorradig) nog dezelfde werkdag worden verstuurd.

 • Handig als je niet beschikt over internetbankieren of een creditcard.
 • Vermeld bij betaling Tankdop.com + uw ordernummer.
 • Verwerkingstijd van 1 tot 4 werkdagen.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je van ons een e-mail met alle bankgegevens voor het overboeken van het totaalbedrag. Mocht je deze e-mail kwijt zijn of niet hebben ontvangen, dan kun je onderstaande gegevens gebruiken.

 • Naam rekeninghouder: IVOLNL
 • ABN Amro Bank
 • IBAN: NL03ABNA0819133205
 • SWIFT: ABNANL2A
 • Omschrijving: IVOL + uw ordernummer

Maak je gebruik van internetbankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan raden wij aan om via iDeal te betalen. Je betaalt dan eveneens via je vertrouwde bankomgeving. En omdat wij de betaling direct ontvangen, kunnen wij de bestelling sneller verwerken.


Op rekening (alleen voor overheden en bedrijven)

Overheden en zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen bij Tankdop.com. Deze betaalmethode wordt zichtbaar zodra je aanvinkt geen particulier te zijn. Staat deze betaalmethode er niet tussen op de site of krijg je een foutmelding tijdens het afronden van de bestelling, neem dan telefonisch contact met ons op.

Bestellen op rekening is uitsluitend mogelijk voor bedrijven, overheden en stichtingen. Kies je als particulier voor deze betaalmethode, dan nemen wij contact met op om een alternatieve betaalmethode te kiezen.